Ik vraag me af hoe ze dit hebben bedacht? Een kleine badkamer in een Zweeds kopekenstuk. Dit hebben we niet gezien in Russische appartementen

Vandaag zullen we een ruim kopeekstuk in Johannesburg in het centrum van de stad bekijken, naast de Chalmers University. Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping van een vier verdiepingen tellend uit 1934. Het werd gerenoveerd door een bouwvereniging met het gebouw van jonge ontwerpers uit Zweden. Ze zijn uitgerust om vrienden te maken met de charme van de kamer met moderne trends in functionaliteit en esthetiek.

  • Totale oppervlakte: 57,6 m²
  • < li class="article-render__block article-render__block_li" data-points="1">Aantal kamers: 2
  • Bouwjaar: 1934

Kenmerken van het pand Hier zien we een zeer geslaagde indeling, waarbij de ramen uitkijken op beide zijden van het huis — het stadscentrum en de binnenplaats met gren . De kamer heeft hoge plafonds en brede raamopeningen, wat veel licht en ruimte geeft.

My blog | Ik vraag me af hoe ze dit hebben bedacht? Een kleine badkamer in een Zweeds kopekenstuk. Dit hebben we niet gezien in Russische appartementen |tourist|

Author: tamerlan

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *